1er février 2013

D-24 Wereld Yoga Dag steunt FIAN !

Op zondag 24 februari 2012, zullen yoga leraren, scholen, studio’s, studenten en beoefenaars over de hele wereld hun tijd en ruimte doneren aan een 2-uur durende yoga sessie die gewijd is aan mensenrechten, in het bijzonder aan het recht op voedsel.

Elk jaar wordt een andere organisatie geselecteerd aan wie deze dag wordt besteedt. In het verleden waren dit al Reporters zonder grenzen, Unicef, Artsen Zonder Grenzen, en dit jaar valt deze eer te beurt aan FIAN International. De donaties van deze World Yoga Day 2013 zullen gebruikt worden om het werk van FIAN, de verdediging en de bevordering van een adequaat recht op voedsel te steunen. 50% van de donaties in België zullen rechtstreeks naar FIAN België gaan !

Je kan deel uitmaken van de World Yoga Day 2013 en je solidariteit tonen met zij die vechten voor hun recht op voedsel, door het organiseren van of deel te nemen aan een sessie -in eenders welke yoga-stijl- op 24 februari 2013.

Deze sessie moet gehouden worden van 11u tot 13u lokale tijd in elke tijdzone, wat zal leiden tot een 24-uur durende yoga-marathon over de hele wereld. Het toewijden van onze gedachten en energie op mondiaal niveau aan deze mensenrechtenkwestie zal een krachtige impact creëren.

Mensen die dit evenement bijwonen doneren wat ze zich kunnen veroorloven. Alle bijdragen zijn welkom, ook deelnemers die niet kunnen betalen - geld is belangrijk bij het helpen van mensen van wie de mensenrechten geschonden werden, maar de geest ook !

Om je World Yoga Day 2013- sessie te registreren, kan je terecht op hun website.

Op zondag 24 februari 2013 kunnen FIAN-leden in België alvast terecht bij deze studio’s, aarzel niet om u in te schrijven :

Assayya Vof
Erik Habraken
Droomland 6a
2288 Bouwel (Grobbendonk)
erik@assayya.be
www.assayya.be

Ananda Esoterisch Yogacentrum
Kemmelbergstraat 14, 2600 Berchem
Hatha Yogasessie met Nidra Yoga (relaxatietechniek)
info@anandayoga.be
Wij hebben yogamatten, liefst een (hand)doek meebrengen voor op de matten

Yogini Yoga Studio
Luxemburgstraat 70
9000 Gent
info@yogini.be

The Great Yoga Wall Europe
30 Boulevard Poincare
1070 Brussels
19u-21u (!!!)
info@yogawall.eu

De Yoga Studio
VELTWIJCKLAAN 223
2180 Ekeren
info@deyogastudio.be

Voor meer vragen, opmerkingen en updates, kunnen jullie terecht bij FIAN Belgium (communication@fian.be), op onze website, of Facebookpagina.
We kunnen jullie ook helpen met de organisatie van dit evenement, en flyers opsturen om iedereen rondom u te mobiliseren.

Bedankt voor uw steun !

Claire Guffens, en Tineke De Moor, stagiare bij FIAN Belgium