Kom in actie voor een ander landbouwmodel : voedselsoevereiniteit en waarborging van het recht op voedsel voor iedereen !

Verandering komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zonder een brede mobilisering van het maatschappelijk middenveld, zullen onze beleidsmakers zich nooit bewust worden van de noodzaak om over te stappen op duurzame, eerlijke en rechtvaardige voedselsystemen. FIAN strijdt samen met landbouworganisaties, verenigingen en burgers om die verandering af te dwingen.

Kom deze brede maatschappelijke beweging mee versterken en ontdek 1001 manieren om u te engageren en uw stem te laten horen, samen met FIAN Belgium !

Bijvoorbeeld : vergezel ons voor een avond op één van onze debatcafés, voor een dag tijdens een directe actie of een demonstratie, voor een vormingsweekend of voor één of meerdere jaren door lid te worden, en mee te strijden voor het recht op voedsel.
Maar ook : sluit u aan bij een lokale of themagroep van FIAN in de buurt, doe een gift, onderteken een van onze petities, steun een van onze acties, ...