Neem deel aan de 20 km van Brussel met FIAN !

Dit jaar, neemt FIAN Belgium deel aan de 40e editie van de 20 km van Brussel. De 20 km vindt plaats op zondag 19 mei 2019 in Brussel. De start is om 10u00 in het Jubelpark.

Waarom deelnemen met FIAN ?

FIAN is een VZW die strijd voor de realisatie van het recht op gezond, voedzaam en voldoende voedsel binnen duurzame en lokale voedselsystemen. FIAN werkt ook voor de soevereiniteit van volkeren over voedselsystemen en natuurlijke hulpbronnen en de bevordering van de agro-ecologie.

Door deel te nemen aan de 20 km met FIAN, steunt u de organisatie MALOA [Malen Affected Land Owners and Land Users Association], in Sierra Leone. Sinds de komst van de multinationale agro-industriële onderneming SOCFIN in 2011, als deel van een grootschalige investering in palmolie, woedt er een sociaal conflict in het chiefdom Malen, in de zuidelijke provincie van het land. De getroffen gemeenschappen die toegang tot en controle over hun land hebben verloren, worden geconfronteerd met ernstige schendingen van en inbreuken op de mensenrechten, sinds de komst van SOCFIN in 2011. Van meet af aan hebben de gemeenschappen de overeenkomst aangevochten als zijnde onwettig en illegitiem. Om hun rechten te verdedigen hebben ze zich georganiseerd in de organisatie MALOA. Meer informatie vind je in het volledige case Report.

We hebben ons een gemeenschappelijk doel gesteld om 1200€ op te halen voor MALOA !

Stap 1 : vul hieronder het inschrijvingsformulier in

Stap 2 : valideer je inschrijving door 35€ te storten

Je kan het geld overschrijven op de rekening van FIAN Belgium BE 80 0001 3969 7477 met de mededeling : "20km BXL + naam en voornaam"

Voor dit bedrag ontvang je :

  • Je inschrijving in de 20 km van Brussel (25 € gaat naar de officiële organisatie van de 20km van Brussel)
  • Het ophalen van uw nummer door ons
  • U wordt lid van FIAN Belgium
  • Een t-shirt
  • Foto’s van deze onvergetelijke dag
  • Het plezier om voor een goed doel te lopen
  • Een team dat u een warm onthaal geeft bij aankomst

Stap 3 : mobiliseer je vrienden, familie, ...!

We stellen voor dat elke deelnemer sponsors zoekt in zijn of haar omgeving. Ons gemeenschappelijk doel is om allemaal samen 1200 euro op te halen !

Klik hier om onze gemeenschappelijke crowdfundingspagine te openen !

- Eenmaal ingeschreven voor de 20 km, kan je ook je eigen crowdfundingspagina aanmaken www.dono.be, en ze aan onze pagina linken ! Zo draag je via je gepersonaliseerde pagina bij aan de gemeenschappelijke pot. Een eigen pagina is geen must. Je kan ook gewoon de gemeenschappelijke pagina delen.

Je kan ook beslissen om zelf een donatie te doen op de rekening van FIAN : BE 80 0001 3969 7477 (communicatie : 20km + naam + voornaam lopen).

Alle personen die een donatie doen van meer dan 40 euro ontvangen een fiscaal attest.

Stap 4 : trainen maar !

Voor meer info over de race : [http://www.20kmdebruxelles.be/_static/nl/index.html]
Voor praktische info over training