17 février 2020

Voedsel Anders : Festival voor Boeren en Bijen

14 mars 2020 09h30

Frederik de Merodestraat 18, 2800 Mechelen, België

Voedsel Anders en Velt hebben beslist om het Festival voor Boeren en Bijen op 14 maart in Mechelen te annuleren.

We nemen onze verantwoordelijkheid en willen niet bijdragen aan de verdere verspreiding van het coronavirus. We zijn solidair met de risicogroepen voor het virus en willen onze gezondheidswerkers zoveel mogelijk ontlasten. Daarom zal het Festival voor Boeren en Bijen op 14 maart niet doorgaan.

Voedsel Anders en Velt organiseren voor het tweede jaar op rij een Veltmarkt Anders. Dit jaar wordt het een festival in het thema van boeren en bijen. Tijdens de dag gaan we dieper in op de heersende problematiek van boeren en bijen. Snuister, ontdek en ga in gesprek. Dat is hier de boodschap.

Voedsel Anders, waarvan FIAN lid is, organiseert ieder jaar een publieksactiviteit. Tijdens deze dag die voor het tweede jaar samen met Velt georganiseerd wordt, wordt je ondergedompelt in de bestaande alternatieven voor het huidige voedsel en landbouwsysteem. We denken samen na over hoe we een agroecologische transitie kunnen versterken. Een programma vol workshops en een feestelijke sfeer, dat is de Veltmarkt Anders : festival voor boeren en bijen.

Je vindt hier het programma
Meer informatie over Voedsel Anders vind je hier.