Désolé, cet article n’existe pas en français.
Klimaatmars 2022

Walk for your future

Stap mee met het agro-ecologische blok op de Klimaatmars!

23 October 2022 12h30

Klimaatmars 2022

Noord Station (Brussel)

Stap mee met het agro-ecologische blok op de Klimaatmars! (Event op Facebook)

Ook dit jaar bewegen we voor het klimaat! De grote klimaatmars vindt plaats op 23 oktober, vlak voor de COP! Zal je er zijn? Ga voor meer informatie naar www.marcheclimat.be: bijeenkomst op 23/10 vanaf 13.00 uur in het Noordstation in Brussel.

Actie ondernemen voor het klimaat begint met kleine stappen. Alleen lopen zal de dingen niet laten gebeuren. Maar door met tienduizenden te lopen zullen politici ertoe worden aangezet om eindelijk ambitieuze, duurzame en eerlijke maatregelen te nemen. We marcheren voor onze toekomst. We marcheren voor onze grondrechten. We marcheren omdat we willen dat niemand achterblijft.

Het is te vroeg om te zeggen dat het te laat is. Elke tiende van een graad telt.
De klimaatcrisis is hier en nu, maar het vooruitzicht van een toekomst waarin mensen, hun rechten en de planeet centraal staan, maakt ons des te enthousiaster en gemotiveerder. We zullen onze vastberadenheid tonen in een vurige sfeer.

Hoe te handelen?

1. Spread the word : aan uw collega’s, uw familie, uw buren, uw vrienden. Deel en like de berichten van de klimaatcoalitie op Instagram en Facebook en TikTok.

2. Kom, kom, kom (en vertel Facebook evenement dat je er zal zijn)

Bij voorbaat hartelijk dank en tot ziens op 23 oktober!

PS: We hebben nog steeds veel stewards nodig! Een groot aantal mensen is nodig voor de politie om de mars toe te staan. Vul dit inschrijvingsformulier in om mee te doen.