FIAN ondersteunen

Sluit je aan bij de beweging!

Geef gewicht aan onze acties en een stem aan onze eisen!

Door ons te steunen, versterkt u onze positie, acties en belangenbehartiging bij beleidsmakers en anderen. Daarnaast ontvangt u onze publicaties over het recht op voedsel.

Door ons te steunen geeft u ons gewicht en voegt u uw stem toe aan degenen die een verandering van model eisen in de richting van voedselsoevereiniteit en de eerbiediging van het recht op voedsel voor iedereen!

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws over het recht op voedsel, onze acties en de voortgang van onze strijd.


Toegang tot de grond Bedrijven en mensenrechten België
logo article
Oproep voor donaties

Steun voor lokale gemeenschappen die zijn getroffen door SIAT GROUP in Ghana, Nigeria en Ivoorkust

#madeinimpunity

Brussel, 22/09/2022 - In juni 2022 hadden wij het genoegen een delegatie van 5 vertegenwoordigers van boerengemeenschappen uit Ivoorkust, Nigeria en Ghana te verwelkomen. Wat hebben ze gemeen? Zij hekelen de monopolisering van hun land door een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in de productie van rubber en palmolie: de SIAT-onderneming (Société d’investissement pour l’agriculture tropicale).

Meer dan ooit hebben zij onze steun nodig om zich te organiseren en hun rechten op te eisen tegen een kolos van de agro-industrie. Daarom doen we deze oproep voor donaties.