FIAN ondersteunen

FIAN is een non-profit mensenrechtenorganisatie zonder religieuze of politieke banden. We kunnen alleen effectief strijden voor het recht op voedsel met voldoende middelen. Steun ons in onze strijd voor het recht op voedsel!

Naast institutionele financiering wordt ons werk gefinancierd door lidmaatschapsbijdragen en donaties. (zie Ethiek en transparantie)

  • Door lid te worden draagt u bij aan de legitimiteit van onze aanpak en onze belangenbehartiging.
  • Met uw gift steunt u concreet en financieel het werk van FIAN België en garandeert u onze autonomie in onze strategische keuzes.

Meedoen? U kunt ons ook fysiek steunen door deel te nemen aan onze acties, door vrijwilliger te worden of door bij ons stage te lopen. Meer info op de "Handelen" pagina


Toegang tot de grond Recht op voedsel Milieu Défenseurs des droits humains België Monde
Toegang tot de grond Bedrijven en mensenrechten België
logo article

Oproep voor donaties 2022

Steun voor lokale gemeenschappen die zijn getroffen door SIAT GROUP in Ghana, Nigeria en Ivoorkust

Brussel, 22/09/2022 - In juni 2022 hadden wij het genoegen een delegatie van 5 vertegenwoordigers van boerengemeenschappen uit Ivoorkust, Nigeria en Ghana te verwelkomen. Wat hebben ze gemeen? Zij hekelen de monopolisering van hun land door een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in de productie van rubber en palmolie: de SIAT-onderneming (Société d’investissement pour l’agriculture tropicale).

Meer dan ooit hebben zij onze steun nodig om zich te organiseren en hun rechten op te eisen tegen een kolos van de agro-industrie. Daarom doen we deze oproep voor donaties.