Kom in actie

Kom in actie voor een ander landbouwmodel: voedselsoevereiniteit en waarborging van het recht op voedsel voor iedereen!

Verandering komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zonder een brede mobilisering van het maatschappelijk middenveld, zullen onze beleidsmakers zich nooit bewust worden van de noodzaak om over te stappen op duurzame, eerlijke en rechtvaardige voedselsystemen. FIAN strijdt samen met landbouworganisaties, verenigingen en burgers om die verandering af te dwingen.

Kom deze brede maatschappelijke beweging mee versterken en ontdek 1001 manieren om u te engageren en uw stem te laten horen, samen met FIAN Belgium!

Bijvoorbeeld: vergezel ons voor een avond op één van onze debatcafés, voor een dag tijdens een directe actie of een demonstratie, voor een vormingsweekend of voor één of meerdere jaren door lid te worden, en mee te strijden voor het recht op voedsel.
Maar ook: sluit u aan bij een lokale of themagroep van FIAN in de buurt, doe een gift, onderteken een van onze petities, steun een van onze acties, ...


Globaal regeringssysteem VN Recht op voedsel Monde

Stop aux abus de droits humains par les entreprises!

www.reclaimhumanrights.net

FIAN Belgium lance un nouvel outil d’interpellation politique, reclaimhumanrights.net, à l’occasion de la campagne pour le Traité contraignant avec d’autres organisations et syndicats. Nous exigeons du gouvernement belge qu’il fasse primer les droits humains et qu’il oblige les entreprises à les respecter !

Helaas, dit artikel is nog niet in het Nederlands beschikbaar. Vindt u dit spijtig? Wij ook. Als u ons team van vrijwillige vertalers wilt versterken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Oorspronkelijke taal: fr