Good Food Good Farming

European elections : #VoteFutureEU

Tot aan de verkiezingen zet de Good Food Good Farming beweging zich in om burgers in heel Europa te mobiliseren rond de impact van het Europese beleid op ons voedsel en onze landbouw. FIAN maakt deel uit van deze beweging. In navolging van de recente boerenmobilisaties, bundelen we onze krachten om een eerlijke prijs en adequate financiering te eisen voor de overgang naar duurzame agro-ecologische voedselsystemen.

Stem voor de toekomst van de landbouw

In België vinden de Europese verkiezingen plaats op 9 juni 2024, voor alle Belgische burgers vanaf 16 jaar en ouder. Als Europa de macht heeft om ons falend voedselsysteem te veranderen, dan hebben wij de macht om te stemmen op de persoon die ons het best zal vertegenwoordigen ! Klik hier->https://elections.europa.eu/fr/how-to-vote/be/] voor meer informatie over de stemvoorwaarden in België ;

Wil je actie ondernemen ? Kom op 1 juni naar Brussel !

In de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement dit jaar, organiseert de beweging Good Food Good Farming een evenement om de noodzaak van zowel klimaatactie als een rechtvaardige transitie naar een agro-ecologisch en duurzaam voedingssysteem aan te tonen.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 1 juni van 13.00 tot 15.00 uur op het Albertineplein in Brussel. Kom naar de creatieve optredens, muziekjams, inspirerende toespraken, fotostunts en verwacht je aan heerlijk eten ! Tot dan !

#VoteFutureEU : een online campagne !

Tot de verkiezingen in juni zet de Good Food Good Farming-beweging zich in om burgers in heel Europa te mobiliseren voor duurzame agro-ecologische voedselsystemen. Als onderdeel hiervan biedt de beweging een speciale serie infotekeningen aan om het bewustzijn over de impact van de EU op ons voedsel en onze landbouw te vergroten.

Aarzel niet om te verspreiden !